Dark Light

Jamstvo i dostava

JAMSTVO/REKLAMACIJE

 

Mirus-Tur d.o.o. (PC Universe) obavezuje se isporučiti robu sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom, onako kako je nama isporučena od dobavljača.

Za ostvarivanja prava na jamstvo potrebno je uz neispravnu robu priložiti sav potreban pribor koji je sa robom isporučen, jamstveni list te kopiju računa kojom se potvrđuje kupnja.
Uz robu potrebno je navesti detaljan opis kvara da bi se što prije ustanovio kvar.

Reklamacije koje se šalju paketom na našu dostavu moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu.
Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih fizičkih oštećenja u transportu neće biti preuzete od Mirus-Tura d.o.o. već će biti vraćene pošiljatelju na njegov trošak.

Mirus-Tur d.o.o. ne može garantirati 100% ispravnost komponenata (ako se radi o tvorničkoj grešci), jamstvo na proizvode je minimalno 24mjeseci do 120mjeseci i kreće od datuma izdatka računa.
Ukoliko roba ima jamstveni list od ovlaštenog servisa kupcu se preporučuje da robu preda u ovlašteni servis na rješavanje jamstva da bi se reklamacija riješila u što kraćem vremenskom roku.

Mirus Tur d.o.o. (PC Universe) obvezuje se da će reklamaciju riješiti u primjerenom roku na način da će proizvod biti popravljen ili zamijenjen proizvodom jednakih ili boljih karakteristika.
Ukoliko dolazi do zamjene proizvoda, sa novim proizvodom dobiva se i novo jamstvo. U ne mogučnosti popravaka ili zamjene pokvarenog uređaja reklamacija će se riješiti povratom novaca.

Za proizvode koje kupci ne podignu u roku od 60 dana zadržavamo pravo naplate ležarine u iznosu od 0,66 EUR (5kn) na dan.

 

Napomena*

Ispravnost monitora se gleda prema ISO standardu obzirom da svaki model ima određena odstupanja.

Pri kupovini pisača i ne korištenjem originalnih tinti tj. korištenjem zamjenskih tinti jamstvo na pisač ne važi.

Mirus-Tur d.o.o. ne odgovara za podatke na računalu, HDD uređaju ili bilo kojem uređaju (ssd kartice, memorijski stickovi) koji služi za pohranu podataka.

Jamstvo ne pokriva nedostatke, oštećenja i kvarove nastale nepravilnim rukovanjem, udar groma, poplave, strujni udari, požari, mehanička oštećenja, istrošenost. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštenog popravljanja uređaja.

Dok je uređaj u jamstvenom roku, jamstvo može ostvariti samo ovlašten servis.

 

DOSTAVA

 

Isporuku robe vršimo putem dostavne službe GLS.

Narudžbe primamo samo iz Republike Hrvatske, te se proizvodi isporučuju samo u Republici Hrvatskoj.

Dostava iznosi  4,65 EUR (35,00kn pdv uključen), za iznose do 265,45 EUR (2000kn), za narudžbe iznad 265,45 EUR (2000kn) dostava se ne naplaćuje.

 

*Napomena: Stanje robe koje je prikazano na našoj web stranici prikazuje realno stanje robe u poslovnici i kod dobavljača.